EGGPANNE

Etter forrige runde med Kickstart har vi blitt dillet på å lage en ny egg-variant. En kjapp variant av eggeomelett som smaker aldeles nydelig. La meg presentere eggpanne! En sikker vinner på frokostbordet. Dette er litt luksusfrokost, eller lunsj for den saks skyld.

Til 2 pers trenger du:

  • 5-6 egg

  • ca 7 klumper frossen spinat

  • 1 spisspaprika

  • Salt/pepper

  • 2 vÃ¥rløk

Fres løk og spinat i en god klatt smør. Stek pÃ¥ middles varme med litt krysser til spinaten er helt smeltet. Fordel spinatblandingen utover i bunnen av pannen og klekk eggene over. Prøv Ã¥ legg eggene slik at de ligger tett inntil hverandre. Strø over hakket spisspaprika og sett pÃ¥ lokket i 4-5minutter. Server med det samme! En favoritt jeg er sikker pÃ¥ blir din favoritt ogsÃ¥!

Forrige
Forrige

SYRLIG GELÉSNOP MED BRINGEBÆR

Neste
Neste

PÃ…SKEMARSIPAN