SPØRSMÅL?

Vil du være med på kurs? Her er en liten oversikt over hva som skjer fremover — bli med.

ta kontakt

SPRUDLENDE SUNN PÅ 6 UKER!

Jeg har samlet all min kunnskap og erfaring etter over 12 år med ernæringsveiledning i et kurs. I løpet av seks (syv) uker vil du bli bedre kjent med deg selv og få alle verktøyene som skal til for få resultatene du ønsker deg. Du får individuell veiledning underveis. Sammen tar vi steg for steg mot en balansert kropp. Du har tilgang til alle verktøy og oppfølging i et helt år! Dette fungerer og jeg er så takknemlig for alle damene jeg får veilede!

NYTT KURS - JAN/FEB 2026

SETT DEG PÅ VENTELISTEN!

🍋🤸🏼‍♂️🥦🍰🌈

VENTELISTE

Yogaweekend

  • En nydelig avslappende helg med god mat, inspirerende foredrag, matkurs, yoga i fantastiske omgivelser. En drømmehelg!
    Les mer HER

  • VÅREN 2026
    13. - 15. mars 2026
    24. - 26. april 2026 - FULLT!

    MELD DEG PÅ HER

Yogaweekend Toscana

  • Opplev magiske Toscana sammen med oss! Nydelig mat av de beste råvarene, yoga til soloppgang og solnedgang, vinsmaking på vingård, og mer til. Les mer HER.

  • 2.- 6. juni 2026 - FULLBOOKET!

Surdeigsworkshop

  • Få en innføring i surdeigsbakst. Det er mye enklere enn du tror! Bli med på online workshop og få tilsendt en bit av Linn’s happy surdeigsstarter + oppskrifter.

  • ONLINE SURDEIGSWORKSHOP
    Ny mulighet våren 26

Foredrag

  • Jeg elsker inspirere og gjør store og små foredragsjobber. Kontakt meg for info, priser og få et skreddersydd foredrag. Under finner du utvalgte foredrag fremover.

  • 19/1 - ONLINE FOREDRAG🚀 “Få den beste starten på 2026 med gode vaner som gir resultater. Jobb med kroppen op ikke mot”.
    Åpent for alle, påmelding kommer.

    10/2 - Østfold Bondekvinnelag, Inspirasjonskveld. Foredrag “Magien med blodsukkervennlig mat”. Åpent for alle, se her.

    16/3 - Damenes Aften, Saltnes. Åpent arrangement, mer info kommer.


Fermenteringskurs

  • Fermentering er magisk. Lær hvorfor og hvordan. Du vil lære enkle teknikker som øker næringsopptaket i maten vår og styrker tarmfloraen. Få smaksprøver og oppskrifter.

  • Datoer for vinter/vår 2026 kommer!