GLUTENFRI MUFFINES MED GRESSKAR

Saftige sjokolademuffins med gresskar!🎃👋🏼
Disse muffinsene MÅ prøves!

Og du! Ikke kast rester av gresskaret etter Halloween - genialt å bruke i bakst!

Jeg tør påstå dette er verdens beste glutenfri muffins. Supersaftige og helt koko gode!! Oppskriften er basert på en av mine favoritter fra Sprudlende Sunn boka, nemlig søtpotetmuffinsene, men her er søtpoteten erstattet med gresskar. Visste du forresten at gresskar er mye snillere med blodsukkeret enn søtpotet?

  • Til 12-14 muffins trenger du:

    400g gresskar (før ovnsbaking)
    3 egg
    50g smeltet smør
    2 dl kokossukker
    4 ss kakaopulver
    1 dl fullkornsrismel
    1 dl havremel/malte havregryn
    2 ts bakepulver
    1 ts vaniljepulver
    En klype salt

    1. Ovnsbak gresskar i terninger, 180 grader i 20 minutter.

    2. Ha ovnsbakt gresskar i bakebollen, tilsett resten av ingrediensene og kjør til en jevn og fin deig med stavmikser.

    3. Fordel røren i muffinsformer og stek midt i ovnen i 180 grader i 30 minutter.

      Avkjøl og nyyyyt🧡

MAT-PREPP TIPS! Har du mye gresskar på lur? Ovnsbak terninger og frys ned. Så bruker du til alt fra supper til bakst.

Psst!
Vil du ha flere digge mat-prepp tips? Sjekk ut min nye MAT-PREPP GUIDE HØSTEDITION. Såå mye godt! Last ned gratis her.  

🖨️ PRINT OPPSKRIFT
Neste
Neste

GULROTKULER