GULROTKULER
Hils på snopkuler som smaker gulrotkake!
Nydelige blodsukkervennlige snopkuler fulle av bra næring. Disse er en stor favoritt fra Blodsukkermagi-boka. Det er ganske luksus med en slik kule som en liten lunsj- eller middagsdessert. Barna får stadig en liten kule i matboksen til stor jubel. De er også supre å ha med på tur eller bare ha på lur til behovet melder seg. Det er en liten høstvibe over disse, med både kanel, kardemomme og ingefær. Disse må du lage!!
-
Til 12 kuler trenger du:
1,5 dl havregryn
1 dl valnøtter
1 ts kanel
1 ts kardemomme
½ ts ingefær
en klype salt
1 raspet gulrot
12 ferske dadler
kokos til å rulle i -
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor, og kjør til en jevn deig som kan rulles til kuler.
Rull hver kule i kokos, og oppbevar i kjøleskapet.
MAT-PREPP TIPS! Lag trippel oppskrift og ha på lur i kjøleskapet. Kan også fryses.
Psst! Vil du ha flere digge mat-prepp tips? Sjekk ut min nye MAT-PREPP GUIDE HØSTEDITION. Såå mye godt! Last ned gratis her.