KIKERTBLONDIES

Hils på en kake-favoritt med BRA ingredienser. Kikertblondies! Storfavoritt fra Kickstartboka. Den ER så good! Kikerter i bakst? Oh yes! Blondie er lillesøsteren til brownies, og kikertene gjør kaken saftig (og næringsrik) uten at det går på bekostning av smaken. Lover😋

  • Til en kakeform (25x25cm):
    230g kikerter
    4 ss peanøttsmør
    1 dl lønnesirup
    4 ss havregryn
    1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
    1 ts bakepulver
    1 egg
    100 g mørk sjokolade
    En klype salt

    1. Forvarm ovnen på 180 grader over og undervarme.

    2. Hell av laken og skyll kikertene.

    3. Ha alle ingrediensene bortsett fra sjokoladen i foodprosessoren. Kjør til en glatt og fin kakerøre.

    4. Hakk sjokoladen i terninger og ha i kakerøren. Fordel røren i en kakeform dekket med bakepapir.

    5. Stek midt i ovnen i 22-25 minutter. Avkjøl og nyyt!

      For ekstra luksus: smelt litt mørk sjokolade over kaken på toppen. SÅ GODT!!🙌🏼

Denne holder seg fint i kjøleskapet i 3-4 dager, og kan også fryses. Perfekt liten dessert.

Psst! Har du søtsug som henger igjen etter sommerferien og er motivert for en BRA høst med gode matvalg som virkelig gir resultater? Du trenger ikke si “nei takk” til alt du er glad i, det handler om hvordan du legger opp måltidene dine. Hint: blodsukkermagi! Bli med på gratis online foredrag tirsdag 19.aug om du vil lære mer. Jeg lover masse tips og god stemning. Les mer her🧡

Neste
Neste

TAHINIBROWNIE