TAHINIBROWNIE
Altså, denne her er helt crazy god!
Næringsrik seig brownie med fløyelsmyk tahiniglasur. Jeg dåner! ER SÅ GODT! Vi sier vel ikke nei til en litt sunnere, blodsukkersmart brownie? Lys tahini i kombinasjon med sjokolade er helt himmelsk synes jeg. Prøv du også!
-
Du trenger (til en brødform):
30 ferske små dadler uten stein
3 dl valnøtter
8 ss kakaopulver
En klype salt
Glasur:
100g smeltet sjokolade
60g lys tahini
0.5 - 1 ts vaniljepulver -
Kjør alt til brownien til en fin deig i foodprosessoren.
Trykk ut i formen og sett kaldt mens sjokoladen smeltes.
Rør inn tahini og vanilje i den smeltede sjokoladen og topp glasuren på brownien.
Om du vil gjøre den ekstra fin: klatt noen små biter av tahini utover og dra over med enden på en skje. Se filmsnutt her.
Sett kaldt til glasuren har stivnet.
Dette er drømmekombinasjonen! Mååå prøves!
Perfekt liten sprudlende sunn dessert😋👌🏼🍫🤎